Speltips Fotboll Superettan: GAIS-Sirius

Av
Uppdaterat: november 1, 2015
Speltips Fotboll Superettan: GAIS-Sirius
GAIS-Sirius - Superettan
Speltips: 1
Start: 14:30 Insats €: 10
Högsta odds just nu: 2,70 hos bet365 - Toppvalet med 100% insättningsbonus upp till 1000kr

Säsongen i Allsvenskan avslutades igår och en av de största skrällarna var ett faktum när Norrköping som bara för någon säsong sedan höll på att åka ur blev svenska mästare.

Superettan avslutas idag och där är det redan klart att Jönköping-Södra får ta klivet upp tillsammans med Östersund, samt att Sirius får spela Allsvenskt kval mot Falkenberg. I botten av Superettan är det fortfarande inte klart vilka som åker ut men Gais har efter mycket möda och bekymmer säkrat kontraktet.

Jag tror att Sirius ställer över många spelare idag och vilar dessa just inför kvalet, samtidigt som göteborgarna säkert vill avsluta snyggt inför hemmapublik. Inte minst vill nog tillfällige tränaren i Gais mana spelarna till vinst. Han lyckades vända den negativa trenden och kanske kan det ge honom förtroendet även nästa säsong. Om han vill ta över ansvaret?

Det kommer antagligen inte bli någon rekordpublik på Ullevi men en säsongsavslutning är alltid speciell och just den här kommer säkert många hemmafans uppsöka med glädje, såhär dagen efter att ärkerivalen gick miste om guldet.