Ambush starka på sin egen karta

Av
Uppdaterat: maj 19, 2020


Anders Börjesson

Äntligen måndag och CSGO igen! Vi kastar oss in i kvalet till Home Sweet Home Cup och matchen mellan Ambush och Pompa. OSB! läs stycket om spelet innan spel placeras.

Ambush

Ambsuh har spelat ganska bra senaste tiden, man har en tendens att ALLTID vinna sin egen karta, man har gjort det i sina senaste fyra bäst av tre matcher mot kapabelt motstånd i form av Salamander, ALTERNATE aTTaX, FATE och SKADE. Nu möter man betydligt sämre motstånd och borde ha en god chans att göra det relativt enkelt. Ryxxo är stjärnan som får ta ett stort ansvar i deras matcher och spelar han på topp, med bra stöd av resten av laget, så släpper man inga rundor. Trolig karta är Overpass, men skulle Pompa banna den finns det ytterligare 2 man bör ha ett stort försprång på.

Pompa

Pompa kämpar på men har haft riktigt svårt att plocka dom där sista rundorna för att vinna sin egen karta, sedan får dom ofta stryk ganska stort på motståndarens. 16-8, 16-9, 16-13, 16-5, 16-3 är resultaten på motståndarens karta dom senaste fem matcherna och det är inga giganter dom har mött. Baljs är relativt ny i laget och han sätter sina skott och hjälper laget att ta rundor, men på kartor där det krävs extremt bra samspel, som Overpass och Vertigo, har dom det riktigt svårt ändå.

Spelet

Allt pekar på att Ambush karta kommer bli karta 2, och det är deras karta vi vill ha spelet på, -3.5 rundor. Laget med bäst rank väljer om man vill picka först eller som tvåa, alltså finns det ett element av osäkerhet runt omkring detta. Avvakta gärna till dess att kartorna är valda innan ni lägger spel, eller lägg spel på sidor där ni kan stänga dom innan matchen börjar och få pengarna tillbaka (för att inte oddset ska hinna sjunka). Vilka kartor det bli kommer man se HÄR precis vid matchstart.

Spela Ambush -3.5 karta 2 på Bet365