Enkel hemmaseger såklart

Av
Uppdaterat: maj 22, 2020


JohanS

Serieledande Bayern München tar emot krislaget Eintracht Frankfurt- detta bör bara kunna sluta på ett sätt.

Speltips

Bayern München vann bekvämt men utan att förta sig när man sist gästade Berlin och mötte Union- 2-0 blev slutresultatet. Den sinnessjuka formen håller i sig för mästarna. Nu får man återigen spela på hemmaplan och möta näst intill det mest tacksamma motståndet- ett gästande lag i kris- och då ska det överhuvudtaget inte bli nerv i denna matchen. Bayern har förvisso vunnit några matcher nu med “blygsamma” segersiffror och man har skadade spelare i Coutinho, Tolisso och Süle liksom Martinez är tveksam. Men avbräcken ska givetvis inte störa nämnvärt och det känns som det är dags för en ny överkörning på hemmaplan för Bayern igen. Dock ska nämnas att Bayern blott tre dagar efter denna match har toppmötet med Dortmund. Givetvis ligger stort fokus på nästföljande match, men jag tror ändå att Bayern löser uppgiften.

Gästande Frankfurt är inne i en mardrömsperiod där förlusterna avlöser varandra. Man har förvisso ett litet glapp ner till degraderingsplatserna men trots allt måste poängen snart börja trilla in. Olyckligt nog saknar man sin bästa målskytt Pacencia (7 mål) och mittfältaren Kohr. Vad som framförallt bör oroa Frankfurt är att det varit öppna spjäll bakåt. Vi talar inte om målsnåla uddamålsförluster för dem på sistone utan riktiga praktfiaskon med 3-4 mål i baken var och varannan match.

Här ser jag spelet Bayern att göra mål i båda halvlekarna som en riktigt bra grund till ett kombinationsspel då jag ser en 3-4 mål trilla in sammanlagt under matchens gång. Därtill tror jag att Bayern i egenskap av hemmalag blåser på framåt oavsett om man tar en tidig ledning och då i vanlig ordning också skapar en mängd hörnor. Därför lägger jag till ett hörnspel beståendes i att Bayern skramlar ihop över 5,5 hörnor. Summa summarum: Bayern att göra mål i båda halvlekarna & Bayern ö 5,5 hörnor i matchen spelas och det till oddset 1.90 hos bet365. Jag skruvar upp insatsen.

Spela Bayern mål i båda halvlekarna & Bayern ö 5,5 hörnor på Bet365