FlashScore – bäst på livescore

Av
Uppdaterat: mars 21, 2018


Det spelas nästan alltid någon match som är av intresse, oavsett om det är fotboll, ishockey eller tennis. Om du är en inbiten sportälskare har du kanske favoritlag i flera olika sporter och kanske till och med flera favoriter inom samma sport. Med FlashScore appen som finns till Android och iOS och deras snabba webbsida får du en smidig tjänst som hjälper dig hålla koll på alla dina lag och sporter. Du får enkelt pushnotiser när dina lag spelar match, när det blir mål, om det blir straff samt för en mängd andra händelser. Apparna är helt gratis och uppdateras hela tiden för att ständigt leva upp till FlashScores rykte som Sveriges största livescoretjänst till fotboll över 30 andra sporter!

Reka fram ditt spel med uppdaterad statistik

Du som gillar att spela på odds kommer definitivt att uppskatta FlashScore och deras utbud av uppdaterad statistik för enskilda spelare, lag och för hela serier. Med några enkla klick får du fram all information om ett lag som du behöver för att reka fram ett bra spel. Du kan exempelvis kolla statistik för hemma och bortamatcher, de senaste resultaten, inbördes möten, skadade och avstängda spelare, uppdaterade tabeller med formkurva samt skytteligor. Du får även tillgång till information om vilka tv-kanaler eller streamingtjänster för sport som matcherna visas på.

Vill du exempelvis kolla om en rekommenderad rek är vad den lovar att vara så kan du enkelt klicka in till det berörda lagets egen sida i FlashScore och kontrollera att statistiken sitter där den ska.

Något som är riktigt vasst är att du snabbt och enkelt kan få fram information om vilka spelare som är formstarka i respektive lag och för olika sporter. Under spelarprofilerna finns information om antal mål och i vilka matcher som spelaren varit målskytt. Vem vet, kanske hittar du en spelare som är inne i ett riktigt målstim och som samtidigt står i högt odds?

Ännu bättre service med eget konto

För att få ut maximalt av FlashScore och den källa till fakta, statistik och målservice som erbjuds så kan du som användare välja att registrera ett gratis konto. Som inloggad användare kan du enkelt lägga till favoritlag, favoritligor till ditt konto. Kanske gillar du att följa engelsk fotboll från Premier League, svensk hockey från SHL samt svensk fotboll från Allsvenskan. Det finns ingen gräns för hur många favoriter du kan lägga till på ditt konto.

Du får du automatiskt information och notiser om dina favoriter utan att du måste gå in och markera dem varje gång det är matchdag. Över 100.000 svenska användare är redan registrerade och har konto hos FlashScore. Gå med i Sveriges största livescoretjänst du också!