Formstarka Endpoint tar ännu en seger!

Av
Uppdaterat: juli 14, 2020

Anders Börjesson

Ytterligare en kvartsfinal i Nine to Five 1 och det är inbjudna Endpoint som ställs mot ett piggt ALTERNATE aTTaX.

Endpoint

Endpoint har verkligen hittat formen igen efter en kortare svacka där man tog stryk av lag man normalt inte förlorar emot. Nu har man dock fyra raka och senast slog man starka forZe med 2-1. Under tiden jag skriver denna reken möts lagen i final i en annan turnering vilket gör att denna matchen kommer vara extra laddad. När det gäller map pool så spelar Endpoint alla kartor, med ett litet frågetecken för Nuke där man inte presterat bra dom få gånger man spelat kartan. Som tur är för Endpoint är det ALTERNATEs först ban och man kan därför välja helt fritt, och kan utnyttja svagheter man sett i matchen som spelas just nu. Endpoint är normalt ett starkare lag och jag tror det är en fördel att dom har kunnat förbereda

sig och fokusera på annat istället för att nöta sig genom ett tungt gruppspel.

ALTERNATE aTTaX

ALTERNATE har verkligen spelat upp sig senaste tiden och kommer med 7 raka vinster i ryggen. Visserligen är det inte mot några topplag, men flertalet lag man tappat matcher mot förut. Ingen fel på formen alltså och man börjar se tecken på att dom klarar av bo3 lite bättre och inte faller på sista kartan, kul att se utveckling i laget. Nu ger man sig in i en match mot ett lag med hög kapacitet för den här nivån och jag tror man kommer få det svårt. Skulle man dessutom förlora matchen som spelas just nu så kommer man nog inte gå in i denna matchen med så bra självförtroende och risken är att matcher rinner ur händerna på dom tidigt.

Spelet

Vi spelar Endpoint som vinnare till 1.83. Man är det bättre laget och ska ha en god chans att hitta hål i ALTERNATEs försvar.

Spela Endpoint vinnare på Betway