Kampen i skuggan av Leicester


Av
Uppdaterat: december 21, 2015


Det mesta inom media handlar just nu om Mourinho och hans uttåg ur Chelsea FC. Den kommande matchen mellan Arsenal och Manchester City har kommit lite i skuggan av denna händelse. I händelsen finner åtminstone både Arsenals tränare, Wenger, och Manchester Citys tränare, Pellegrini, lite extra ro. Efter Mourinhos uttåg är det nämligen endast Wenger och Pellegrini som tidigare har vunnit Premier League. Därmed har jag svårt att tänka mig att de sörjer Mourinhos uttåg nämnvärt.

Imorgon kväll är kvällsnöjet helt givet för alla som älskar fotboll. Arsenal i ledning av Wenger tar emot Manchester City styrt av Pellegrini i en extremt betydelsefull match. Båda lagen sitter nämligen i liknande sitsar, endast en poäng skiljer dem åt och båda lagen skuggar Leicesters otroliga framfart. Utöver tabelläget råder det dessutom lite tveksamheter kring respektive lags superstjärna. Arsenals Alexiz Sanchez skadade sin hamstring i slutet av november och är aningen osäker till spel inför morgondagens match, likvärdigt läge sitter Manchester Citys Sergio Aguero i. Aguero skadade knäet under tidigare landslagsuppehåll men det mesta tyder på att rehabträningen har svarat positivt och nu är det endast matchträning och formen som saknas. I hänsyn till matchen och hur pass viktig den är för endera lagen är risken stor att båda lagen väljer att spela sina världsstjärnor trots att de kanske inte är 100 % redo för en match av denna kaliber.
Utöver världsstjärnornas skadebekymmer sitter Wenger och Arsenal i en något värre sits än Pellegrinis mannar. Arsenal har haft oturen att dra få skador på de flesta av lagets mittfältare. Arteta, Wilshere, Rosicky, Coquelin och Cazorla vittnar om detta. Kvarvarande mittfältare som förmodligen lär får förtroende att starta är Flamini och Ramsey.
Manchester saknar också ett par tongivande spelare såsom Kompany, Zabaleta, Fernando och den tidigare Arsenalspelaren Samir Nasri.

Upp till 2000kr insättningsbonus hos 10Bet.com

TA DEL AV BONUSEN HÄR!

För att elda på matchen och spänningen ytterligare erbjuder Bet365 ett liveoddserbjudande. Om du som kund placerar ett spel före matchstart kommer du att belönas med ett riskfritt Liveoddsspel till samma värde som det du placerade inför matchen. För att exemplifiera kanske du tror att ”Båda lagen gör mål” inför matchen och placerar ett spel till ett värde av 200 kr på detta alternativ. Då kommer du dessutom få förmånen att kunna placera ett spel under pågående match för ett värde av 200 kr utan att behöva riskera något. Lägg märke till att den maximala återbetalningen är 250 kr. I mina ögon är detta ett bra erbjudande som jag själv kommer att utnyttja, så pass på!

Finn, Kompistips