Krismöte stundar

Av
Uppdaterat: maj 22, 2020


JohanS

Två lag i usel form möts när tabelljumbon Paderborn tar emot skadesargade Hoffenheim.

Paderborn

Paderborn ligger sist i Bundesliga och man har inte mindre än sex pinnar upp till kvalplats- nattsvart såklart. Nu är goda råd dyra och Paderborn måste börja vinna matcher igen. Men det går sådär för stunden. En pinne sist borta mot bottenkollegan Fortuna Düsseldorf (0-0) och innan dess sex raka matcher utan vinst varav fem förluster. Målskyttet har stagnerat där man gjort blott ett mål på de senaste tre. Nu möter man förvisso ett lag som också är i kris så poängchansen får ändå sägas vara realistisk men att det lossnar fullständigt och blir ett målfyrverkeri av detta, nej det har jag väldigt svårt att se. Paderborn är tabelljumbo av en anledning- man är helt enkelt ett väldigt svagt lag.

Hoffenheim

Hoffenheim har halkat efter i jakten om Europaplatserna och är nu cementerade i mitten av tabellen och resten av säsongen kommer att handla om spel i ingenmansland. Formen hos Hoffenheim är usel där man är uppe i sju raka matcher utan vinst. Sist föll man förnedrande nog med 3-0 på hemmaplan mot Hertha Berlin. Hoffenheims största huvudvärk för stunden är att man har stort manfall på forwardssidan. Kramaric (7 mål) och Adamyan (5 mål) saknas och därtill utfyllnadsforwardsen Dabour och Belfodil. Så det är inte så konstigt att det är grus i det offensiva maskineriet- vem ska göra målen?!

Speltips

Jag ser framför mig en rätt krampaktig historia här där Hoffenheim givetvis är laget som för dansen men inte har de offensiva verktygen för att få det att lossna. Ett underspel på målmarknaden är att rekommendera. Då jag tror att Hoffenheim sköter dansen här så tror jag också att man vaskar ihop ett antal hörnor. Spelet blir ju dessutom mumma om det skulle vara så att Paderborn tar ledningen. Jag landar därför i kombinationsspelet under 3,5 mål i matchen & Hoffenheim ö 4,5 hörnor i matchen till 2.30 i odds hos Unibet (bygg spelet själv).

Spela Under 3,5 mål & Hoffenheim ö 4,5 hörnor på Unibet