Riskfritt spel hos Unibet

Av
Uppdaterat: juli 11, 2020

Varje dag under sommaren kan vi njuta av europeisk toppfotboll och likaså även denna söndag. I Premier League så drabbar Arsenal och Tottenham samman i ett London-derby där båda lagen jagar europaplats. För att krydda tillställningen erbjuder Unibet ett riskfritt spel på matchen.

När de båda lagen möttes i början av säsongen så slutade mötet 2-2. De båda giganterna kan se tillbaka på en säsong som knappast har varit någon succé och nu riskerar dessutom båda lagen att gå miste om de åtråvärda Europaplatserna då man just nu parkerar på åttonde respektive niondeplats i ligan.

KAMPANJ: Få ett riskfritt spel till matchen mellan Tottenham – Arsenal.

För att krydda matchen ytterligare erbjuder nu Unibet alla nya kunder ett riskfritt spel på matchen till ett värde av 100 SEK. Placera 100 SEK på antingen Arsenal eller Tottenham och få din insats tillbaka om du förlorar, utan omsättningskrav!

T&Cs: ” “Regler och villor gäller. 18+. https://www.stodlinjen.se. Spela ansvarsfullt”

Klicka här för att komma till kampanjen

– Registrera – Registrera ett konto, det är enkelt och tar bara några minuter.
– Sätt in minst 100kr – Välj och godkänn bonusen. Min bet 100kr, min insättning 100kr och max återbetalning om dit lag förlorar 100kr.
– Placera ditt bet – Var noga med att godkänna bonus innan du placerar spelet och väljer din favorit som vinnare på 1×2 marknaden innan matchen startar.