Sassuolo gör match av det här

Av
Uppdaterat: juli 21, 2020

Betting Sherlock

Fyra omgångar kvar i Italien. Ett mycket underhållande Sassuolo tar emot ett formstarkt Milan i den här spännande matchen.

Jag hoppar på Sassuolo-tåget igen och kör över 5 kort (asian) på Bet365 (insatsen tillbaka vid 5 kort). 7 Units som gäller den här gången.

“Målet är att hinna ikapp Milan i tabellen”. Det var Sassuolos tränare De Zerbis ord efter vinsten borta mot Lazio. Efter det har man två raka kryss mot Juventus och Cagliari. Men tro mig när jag säger att så länge Sassuolo har en matematisk möjlighet att hinna ikapp Milan så kommer de att spela med full intensitet. Det ligger i tränarens och lagets DNA att alltid spela för att underhålla och vinna. Jag har länge flaggat för Sassuolo och gläds med att de äntligen börjar få den uppmärksamhet de förtjänar av fler och fler. Jag tycker att de tillsammans med Atalanta spelar den mest underhållande fotbollen i ligan just nu. Förutom en 4-1 förlust mot just Atalanta har Sassuolo varit obesegrade sedan uppstarten.
Man har spelat 9 matcher efter uppehållet. 8 av dessa har haft över 5.5 kort och 1 har haft exakt 5 kort. Ni förstår säkert varför det är lätt att slicka sig runt munnen när man får en lina på 5 kort (asian).
Det är ingen slump att Sassuolos matcher innehåller kort. Man både orsakar och drar på sig klara fouls.
Sassuolo försöker spela sig ur situationer konstant samt har många spelare som utmanar. Blir man stoppade med ojusta medel av sina motståndare är det ofta ett enkelt val för domaren att dra fram kortet. Utan boll är Sassuolo aggressiva. Även där lätt hänt att det blir kort när de kommer fel in i en situation.

Milan har hittat formen och målen. Tillsammans med Atalanta är man det enda obesegrade laget efter uppehållet. Pioli har satt sin prägel på laget och fått fart på Milan. Det var lagets problem tidigare. Man spelade för långsamt.
Till skillnad från Sassuolo så har Milan haft relativt snälla matcher. Förmodligen en av anledningarna till den låga linan. Men man har inte mött ett lag som Sassuolo än (undantag Bologna). Här kommer det bli väldigt mycket spel på mittfältet med fler spelvändningar från båda lagen än i Milans tidigare matcher. Mot Bologna avgjordes matchen för tidigt för att den skulle innehålla de potentiella korten. Mot Sassuolo tror jag att matchen kommer att leva betydligt längre.

Matchens domare är Luca Pairetto. Han snittar 4.71 gula/match. Men i mina anteckningar står det att han har lätt för att tappa matcher. Jag blir inte förvånad om vi ser 7-8 gula och ett rött i denna matchen. Pairetto snittar trots allt 0.43 röda/match vilket är väldigt högt.

Det enda som potentiellt kan sabba spelet här blir om ett av lagen avgör tidigt. Men jag har svårt att se det hända. Jag noterar även att spelbolagen (tyvärr för oss) har förstått hur mycket mål som görs i Sassuolos matcher och justerat linjerna. Avråder er från att spela mål pre game på deras matcher resten av denna säsongen då värdet är borta. Men det var kul så länge det varade!
Nu utnyttjar vi deras misstag på korten istället.

Lycka till!

Spela Antal kort (Asian) Över 5 på Bet365