SPELTIPS 1/7 inför Arsenal – Norwich: En klar favorit!

Av
Uppdaterat: juli 1, 2020

Jag kan inte se annat än att Arsenal tar sin tredje, mycket viktiga, seger i rad här. Norwich är klasserna sämre för tillfället och har inget stäm överhuvudtaget. Att utnyttja Arsenals fina formkurva är något vi borde göra, och även gör. Det är inte ofta Arsenal ser så trygga ut som man gör nu och de två raka segrarna är mycket bra för självkänslan inför mötet med ett sämre rankat lag. I matchen senast löste man också en hållen nolla, samt att man inte alls lät Southampton få till speciellt mycket chanser mot sin egen kasse. Mycket lovande.

Arsenal går in i matchen mot Norwich som storfavorit. Det finns fortfarande häng på europaplatserna och det är vad man går efter. Det enda man kan göra nu är att vinna alla matcher, för att förhoppningsvis nå så högt man bara kan. Arsenal ser inte ut att vara i någon formsvacka längre, snarare tvärtom och här tror jag den tredje raka segern kommer.

All heder till Norwich inledning på säsongen, men oj så fort man rasade efter detta. Efter uppehållet har man gått utan seger, vilket oroar laget som ligger på en jumboplats i tabellen. Sju poäng upp och hoppet är utdött mer eller mindre. Jag tror inte att motivationen och självförtroendet finns tillräckligt för att utmana Arsenal den här kvällen. Det kommer bli en jämn match, men klasskillnaden kommer synas ju längre matchen går. Det känns sådär att skriva såhär om Arsenal, som blandat och gett så mycket under säsongen. Men här skall man plocka tre nya poäng.

Arsenal har vunnit tre raka hemmamatcher mot Norwich och har ett bra facit mot just gästerna. Om Norwich skall utnyttja sitt underläge inför här, så krävs det en av sina bättre matcher den här säsongen. Dit är jag inte beredd att säga att man kan nå just nu. Norwich kämpar vidare, men avståndet till det nya kontraktet ser för tungt ut. Etta!