SPELTIPS 17/7 inför Lausanne – Grasshoppers: Ettan mot tvåan!

Av
Uppdaterat: juli 17, 2020

Tät toppstrid i Schweiz, där Lausanne leder ligan tätt före dagens gäster Grasshoppers. En vinst här och man drar ifrån ytterligare, men en förlust skulle betyda att gästerna tar ikapp viktiga poäng plus att man har en match mindre spelad. Ni hör ju, viktig match för båda lagen och jag tror att vi kan bjudas på fler mål än vad folk tror. Ett toppmöte har som kännedom att bli tight, men i den här ligan tror jag tvärtom. Lagen har öst in både poäng och mål senaste tiden, speciellt gästerna.

Senaste mötet vann Grasshoppers med 3-1. Nu söker hemmalaget revansch och man har god chans att ta den. Formen på de båda är mycket fin, där gästerna bland annat har flera raka vinster. Över 2.5 mål är klickat!

Grasshoppers har en lysande och smått perfekt form inför toppmötet mot Lausanne, på ett bättre vis kan man nästan inte komma in i ett sånt här möte. Nu har man chansen. Vinst här och man knapar in poäng som är livsviktiga för ligasegern, dessutom har man som jag nämnde tidigare en match mindre spelad. Grasshoppers är ligans målgladaste lag den senaste tiden sett till senaste matcherna. Det öser in kassar åt båda håll, trots att man vunnit många i rad.

Nu klickar vi överspelet 2.5, som gått in i tre raka möten mellan lagen och fem raka Grasshoppers-matcher. Givet spel enligt mig och vi får också ett mycket fint odds till spelet. Toppmöte, viktiga poäng och ett Hawaii-spel väntas. Blir det som vi tänkt? Ja, jag tror det. Över 2.5 mål i matchen klickas!