SPELTIPS 19/7 inför Malmö – Kalmar: Hemmafavorit!

Av
Uppdaterat: juli 19, 2020

Malmö är storfavoriter när Kalmar på besök under söndagen. Hemmalaget går som tåget och är en klar guldkandidat den här säsongen. I laget hittar vi Anders Christiansen, allsvenskans bästa spelare – som dessutom är i storform. Malmö har kvalitet så det räcker och blir över, den här matchen skall man ha goda möjligheter att vinna. Man har ett bra facit på Kalmar, senast blev det hela 5-0 när man gästade motståndarna. Dessutom har man fyra raka vinster mot Kalmar och spelet blir inte sämre när Kalmar också kommer till den här matchen med fem raka förluster.

Malmö -1 asian handicap är ett givet spel i den här matchen. Jag tror att man kan utnyttja den dåliga formen hos gästerna på ett bra sätt och samtidigt rida vidare på sin fina formkurva, med tre matcher i rad utan förlust.

Kalmar gör sig redo för säsongens tuffaste bortamatch. Malmö borta är ingen match man skojar bort, det här blir en uppgift att räkna som mycket svår. Det skall mycket till om man, efter fem raka förluster, skall slå skåningarna i det här mötet. Kalmar har ingen vidare form i dagsläget. Det är överraskande svaga resultat man tagit med sig hittills. Man såg väldigt spännande ut på försäsongen, i både träningsmatcher och svenska cupen-spelet. Nu är man nere på jorden deluxe och ser inte ut att resa sig i första taget.

Tuff bortamatch. Räknar inte med att man kan stå emot hemmalagets dominans här, inte riktigt ännu åtminstone. -1 klickas!