SPELTIPS 24/7 inför Paris Saint Germain – Saint Étienne: Spelet backas hos Betfairs spelbörs!

Av
Uppdaterat: juli 24, 2020

Inför finalen i Coupe de France mellan PSG och St Etienne tar vi hjälp av Betfairs spelbörs. Här backar vi spelet PSG/PSG vilket innebär att hemmalaget skall leda i paus, samt vinna matchen. Oddset vi får för spelet är 1.49 och det spelas med en medelstor insats. För mig är det här ett mycket fint spel inför finalen. PSG har verkligen imponerat, inte bara under tidigare säsong, utan också i träningsmatcherna som varit genrepet inför den här matchen. Det handlar framförallt om en titel, där PSG varit överlägsna i Frankrike senaste säsongerna. Här förväntas man spela för att utöka streaken på 20 (!) obesegrade matcher mot dagens motståndare.

Det har vankats målkalas i Paris matcher inför finalen, titta bara på dessa siffror: Le Havre (b) 9-0, Waasland Beveren (h) 7-0 och Celtic (h) 4-0.

Det var ett bra tag sedan man spelade en tävlingsmatch nu, men formen verkar inte vara att klaga på. Kylian Mbappe och Neymar har återigen varit två huvudfigurer i storlaget och gjort avtryck under träningsmatcherna. Senast man mötte St Etienne vann man med hela 6-1 och i och med siffrorna inför finalen, så är det inte överdrivna tankar om att PSG kan nå ett antal mål även denna kvällen. Nej, här blir det dominans av huvudstadslaget Paris Saint Germain. Att man leder i paus och sedan också vinner matchen känns som ett givet spel. Vi backar detta!

St Etienne har en mycket spännande och högintressant final framför sig i Coupe de France. Det skulle vara en superknall om man lyckades ta den här titeln framför PSG. Det är en lång väg dit. Man kommer som stora underdogs till det här mötet, vilket inte är så konstigt om man kollar till förutsättningarna. En betydligt svagare trupp, inte alls samma bredd och spets i laget som hos motståndaren. För att inte glömma bort den senaste statistiken när det gäller möten mot giganten. Här får man en tuff utmaning att jobba med och det är viktigt att man är på tå från start, annars kan det gå undan. Är man inte beredda från start, så finns det chans att denna match är avgjord redan tidigt.

Man skall ha cred för sitt genrep mot Nice häromdagen. En fin prestation och en viktig värdemätare inför finalen. Det är såklart viktigt att börja om på rätt spår och en 4-1 vinst mot Nice är helt klart starkt. Det går inte att jämföra lagens träningsmatcher med varandra direkt. Vi vet dock att hemmalaget i den här finalen är det bättre laget från grunden och jag tror att detta kommer vara synligt. Att St Etienne skall överraska enormt ser jag som ett rejält långskott.