SPELTIPS 29/6 inför Häcken – Helsingborg: Säsongens första seger?

Av
Uppdaterat: juni 29, 2020

BK Häcken jagar fortsatt sin första seger för säsongen. Man har haft det tungt och ännu inte vunnit en match i Allsvenskan, trots att man varit nära i samtliga. Trots det tunga, så har man ännu inte förlorat då man står på tre raka oavgjorda matcher. Jag har svårt att se en oavgjord match när Helsingborg kommer på besök den här dagen. Laget som ännu inte har gjort mål kommer få det tufft mot ett välspelande hemmalag, som dessutom har känslorna på rätt plats och lär ta sin första seger inom den närmaste tiden.

Kvalitet finns, så är det absolut, det handlar bara om att få det att stämma och hitta det där viktiga flytet. Viktor Lundberg och Leo Bengtsson har startat lovande den här säsongen och är säkert två spelare som kan ligga bakom hemmalagets första seger den här dagen. Om man vinner är dock oklart på små vis, därför klickar vi underspelet – som underlättar när seriens målfattigaste lag än så länge kommer på besök.

Mållösa Helsingborg gör sig klara för nästa, smått omöjliga, uppgift. Omöjligt på det sättet att man ännu inte lyckats göra mål och blir det likadant mot Häcken så vågar jag övertyga er om att man inte ens löser krysset. Häcken blir giftiga den här dagen och ett mål från hemmalaget är att räkna med inför. Vi skall såklart inte räkna bort något lag här, Helsingborg är bra, men saknar flytet precis som hemmalaget. Dock är flytet inte ens där när det kommer till målskörd.

Här håller vi hemmalaget som favoriter, precis som spelbolagen gör. Nu återstår det bara att se om Helsingborg kan göra sitt första Allsvenska mål för säsongen. Gör man det inte, så är jag övertygad om att man inte står med poäng i handen när bussen rullar mot Skåne igen. Hade det varit längre in i säsongen så hade spelet antagligen varit helt annorlunda, men nu är förutsättningarna som dom är och därför klickas underspelet.