SPELTIPS 29/7 inför Jönköpings Södra – GIF Sundsvall: Obesegrat bortalag!

Av
Uppdaterat: juli 29, 2020

Tidigare allsvenskalagen J Södra och GIF Sundsvall gör upp i ett hett möte under onsdagen. Här har vi två kandidater till uppflyttning, trots att ett av lagen gått lite bättre än det andra under inledningen. Hemmalaget ligger på en sjundeplats, med häng på toppen. En seger här, att avsluta Giffarnas obesegrade svit hade såklart varit oerhört snyggt. Viktig match för J Södra, som behöver poängen för att hänga på toppskiktet. Nu väntar GIF Sundsvall på hemmaplan, ett tufft möte men långt ifrån omöjligt. Här tror jag på ett tight möte, mellan två lag som inte riskerar alldeles för mycket. Krysset kan ligga nära till hands.

GIF Sundsvall +0.5 klickas direkt. Jag har sett laget i många av deras matcher den här säsongen. Utan att snacka ner J Södra, som också dom spelat hyfsat bra och är mycket bra med boll, så håller jag gästerna som smått favoriter även den här dagen. Jag tror att J Södra får problem med Engblom och Giffarna.

Obesegrade GIF Sundsvall ställs på stora prov under onsdagen. Bortamötet mot Jönköpings Södra kommer bli en rejäl utmaning och en match som ger GIF Sundsvall ett nytt ansikte. Antingen är man obesegrade även efter matchen, vilket ger laget en rejäl favoritstämpel. Eller så visar man sig mänskliga och förlorar mot ett mycket bra och spelande Jönköpings Södra. Jag tror på det förstnämnda. GIF Sundsvall är mycket bra den här säsongen och har ett rejält och kraftigt självförtroende genom sina prestationer. Att man skall ta poäng igen ser jag som högst troligt och därför klickar jag +0.5 på bortalaget här.

Pontus Engblom har imponerat den här inledningen av Superettan och anfallaren har gjort lika många mål som matcher. Ett anfallsvapen att se upp för.