SPELTIPS 5/7 inför Liverpool – Aston Villa: Mästarna vill visa sin klass!

Av
Uppdaterat: juli 5, 2020

Det är Liverpool som styrt showen från börjat till slut den här säsongen. Klopp och hans mannar har dominerat fullständigt i ligaspelet och ingen av toppkonkurrenterna har ens varit i närheten av deras extremt höga nivå. Med 20 poäng ner till tabelltvåan Manchester City har Liverpool redan fått lyfta den efterlängtade ligapokalen. Efter att ligatiteln blev ett faktum har Liverpool festat rejält under de senaste dagarna.

Med all rätt firade Liverpool-spelarna en makalös säsong när de skrivit in sig i historieböckerna. Men trots firandet är Premier League fortfarande inte färdig spelad. Vi anser att firandet hade en påverkan på lagets svaga resultat mot Manchester City. Liverpool fick sig en känga som skrevs till 4-0 trots en stark elva på planen. Klopps frustration var påtaglig i intervjun efter, därmed tror vi att mästarna vill visa sin klass i ligamatchen mot Aston Villa. Klopp kan välja att rotera lite för att ge några unge spelare chansen, men förväntas ändå starta en elva som vinner matchen. Vi tror på en målrik historia när Liverpool är i farten!

Aston Villa har inte det lätt just nu, säsongen börjar lida mot sitt slut och nykomlingen befinner sig i den förödande bottenstriden. Just när poängen är livsviktiga ställs laget alltså mot mästarna Liverpool. Ifall Liverpool roterar en aning tror vi att Grealish och gänget kan hittat nätet under söndagen vilket skulle hjälpa vårt målspel enormt.

I skrivande stund är det oerhört jämnt i den stundande bottenstriden. Det är fem klubbar som är indragna och allting talar för en nervkittlande avslutning. Aston Villa hittas just nu precis under strecket med 27 inspelade poäng. Nivåskillnaden har varit markant för Dean Smiths mannar trots deras hektiska transferfönster. Som folk brukar säga, motivation slår klass. Vi tror på en match där Aston Villa kommer vara väldigt desperata på poäng och med Grealish kvaliteter kan de mycket väl skapa några farliga chanser.