Speltips Arminia Bielefeld – Osnabrück 17/5: Odds från 1X2-marknaden

Av
Uppdaterat: maj 17, 2020

Serieledaren Arminia Bielefeld stormar mot spel i Bundesliga 1 – jagar sin femte raka seger på Schüco Arena!

Twitter Facebook

Arminia Bielefeld ser onekligen ut att steppa in i det absoluta finrummet nästa säsong, dvs i Bundesliga 1. De har nästintill varit överlägsna i en annars väldigt jämn serie, och faktum är att det här gänget bara förlorat två ynka matcher så här långt in på säsongen 19/20.

Arminia Bielefeld infinner sig alltså 6 poäng före närmsta motstånd och har i skrivande stund hela 10 poäng ner till tabellfyran Heidenheim, att det blir minst en kvalplats för Bielefeld i år är därför säkerligen de flesta överens om.

Vi passar även på att lyfta fram det faktum att Arminia Bielefeld är det laget i Bundesliga 2 som gjort allra flest mål, samtidigt som de alltså även släppt in minst bakåt, 50 mål har man gjort på 25 matcher – ett minst sagt fantastiskt målsnitt i den här serien.

Steget större

Annorlunda ser siffrorna minst sagt ut för nykomlingen Osnabrück, laget infinner sig först på en 13:e plats i tabellen, 22 poäng bakom just Arminia Bielefeld – ett gap som onekligen bekräftar skillnaden. Osnabrück har bara fyra poäng ner till nedflyttningsstrecket och årets säsong lär bli en fight om överlevnad för deras del, inte så konstigt förvisso i och med att man trots allt agerar nykomling.

Ja, skillnaden är helt enkelt stor här där vi har en serieetta på ena sidan, dessutom på hemmaplan, och en nykomling som infinner sig långt ner i tabellen på andra, därför kommer vi också att välja Arminia Bielefelds sida på söndag. Och mer exakt gör vi alltså detta direkt på 1X2-marknaden då spelvärdet är intressant hos Bethard.

Den raka ettan synas till mer än godkända 1.62x insatsen. Mot femte raka här på hemmaplan Arminia Bielefeld! Stort lycka till vid rygg.