Speltips Atalanta – Brescia 14/7: Klasskillnad på alla plan

Av
Uppdaterat: juli 14, 2020

Atalanta är ute efter att studsa tillbaka efter poängtappet mot Juve. Kör över nästjumbon?

Twitter Facebook

Att påstå att Atalanta är Europas formstarkaste lag just nu är absolut inte att ta i, de bara kör och detsamma gjorde man mot Juventus senast, som med nöd och näppe lyckades knipa en pinne efter ett straffmål i den 90:e matchminuten. Atalanta var dock det bättre laget.

Inför mötet mot Juve hade Atalanta noterats för 11(!) raka segrar, ett otroligt facit som innebär att man i allra högsta grad är med och slåss om en andraplats i tabellen. Det är trots allt extremt mycket prestige i att sluta före lag som Inter och Lazio – historia kan skrivas!

Vi är därför övertygade om att Atalanta återvänder till vinnarspåret på tisdag, det osar klasskillnad här när Brescia tittar förbi, ett Brescia som har hela nio poäng upp till säker mark i tabellen – och ett Brescia som förlorat 11 av 16 bortamatcher den här säsongen.

Bergsäkert spel

Vi har gjort skillnaden klar mellan dessa lagen och de flesta är nog överens om att Atalanta är flera steg större, och att de i sin tur kommer att gå segrande ur det här mötet. Spelbolagen är givetvis detta och det finns därför heller inget värde på 1X2-marknaden.

Istället väljer vi att syna HT/FT-marknaden, där vi tycker oddset på 1/1-alternativet, är tillräckligt bra för att göra en investering. 1.53x betalar spelet hos spelbolaget William Hill, och i vår bok är det alltså ett bergsäkert spel från Bergamo. Atalanta är det laget i serien som gjort allra flest mål, man står alltså på otroliga 87 mål – Lazio som gjort näst flest har 68. Mäktig siffra från Atalanta.

1/1 blir därför vårt speltips härifrån, 3-0? Stort lycka till vid rygg!