Speltips: Bundesliga, Hertha Berlin – Augsburg

Av
Uppdaterat: januari 23, 2016
Speltips: Bundesliga, Hertha Berlin – Augsburg
Hertha Berlin - Augsburg - Bundesliga
Speltips: 1
Start: 15:30 Insats €: 5
Högsta odds just nu: 2,20 hos bet365 - Toppvalet med 100% insättningsbonus upp till 1000kr

Hertha Berlin har verkligen gjort en bra höstsäsong. Exakt halva säsongen är färdigspelad och laget har just nu en direktplats till Champions League. De två lagen som ligger sex respektive 17 poäng före är Dortmund och Bayern Munchen. Lagen som jagar Hertha Berlin och tredjeplatsen är M-gladbach (3 poäng efter), Leverkusen, Schalke och Wolfsburg.
Nog om tabelläget. En stor anledning till att Hertha Berlin har gått så bra som de har gjort är lagets hemmaform, man har endast förlorat en och spelat en oavgjord match, resten (sex stycken) är segrar. Som en extra bonus spelar laget dessutom en positiv fotboll som di facto ger goda resultat. Tidigare i veckan rådde det oklarheten kring målvakten Rune Jarstein och mittbacken Sebastian Langkamp, men båda spelarna har nu lämnat klartecken för spel och därmed är laget helt intakt.
Dagens motståndare är Augsburg, som gjorde en otroligt bra fjolårssäsong då laget premierades med en Europa League-plats. Augsburg har lyckats att etablera sig som en bundesliga klubb, för närvarande ligger laget på en 12:e-plats med fyra poäng tillgodo till nedflyttning.
I mina ögon är det inget klockrent spel, men jag anser det vara spelvärt främst sett till Hertha Berlins hemmaform samt att laget är helt intakt. Augsburg har möjlighet att störa Hertha Berlin men till oddset 2,20 måste jag testa!