Speltips Champions League: Olympiakos-Rijeka

Av
Uppdaterat: augusti 16, 2017
Speltips Champions League: Olympiakos-Rijeka
Olympiakos-Rijeka - Champions League
Speltips: 0-1
Start: 20:45 Insats €: 10
Högsta odds just nu: 11.50 hos unibet - 500% insättningsbonus på upp till 500kr

Enligt en ny egen lag som gäller speltips skall jag börja betta mot mig själv och går det in vinner jag, går det inte in så bevisar det bara att här finns en Gud som pekat ut mig till fiende och valt just mig för sin skeva humor där jag aldrig kan tillåtas vinna mer än någon hundring en gång i kvartalet.

Idag var min spontana att Olympiakos kommer vinna med 1-0 mot Rijeka i kvalet för Champions League. Olympiakos är en av de där sega, oförtrutliga, envetna klubbarna som aldrig ger sig. Vilket skall hyllas på sitt vis. Men de vinner alltid sig vidare genom 1-0 hemma och 0-0 borta. Nu står kroatiska Rijeka för motståndet, de regerande kroatiska motståndarna och…. ja nu håller jag käft. Nu tippar jag 0-1 istället som ger över 10ggr pengarna så skall vi se vilken vad som jävlas med vem.

Eller nej, jag tänker inte hålla tyst med detta speltips och denna… vålnad som hela tiden förföljer mig vad gäller rekar. Jag vill ge den ett namn och absolut inte Gud då. Inte Satan heller.