Speltips Dubbel Sunderland – Gillingham, Staines Town – Tiverton Town

Av
Uppdaterat: februari 19, 2019

Gillingham, Staines Town - Tiverton Town - Speltips: Sunderland, bägge lag gör mål
Start: 20:45 Insats €: 15
Högsta odds just nu: 2.20 hos unibet - 500% insättningsbonus på upp till 500kr

Tar mig an en dubbel där jag börjar med engelska League One. Sunderland kommer ställas mot Gillingham hemma på Stadium of Light. Sunderland har ett fantastiskt tillfälle att ta sig förbi Portsmouth i sin kamp för att säkra en direkt Championship plats. Gillingham besöker dem denna tisdag och är bara tre poäng ovanför nedflyttnings platserna. De är också ett av de få lag som redan har släppt in över 50 mål. Gillingham har dessutom aldrig haft en realistisk chans mot Sunderland genom åren.

Den andra matchen är mellan Staines Town och Tiverton Town. Staines är i särklass ligans sämsta lag efter 30 spelade omgångar. 3 vinster och 27 förluster säger en hel del om lagets form. Dessutom har man 99 insläppta mål. Nu är det Tiverton som kommer på besök som befinner sig på en 18:e plats i tabellen och vill säkert vinna den här matchen med tanke på att man är farligt nära att åka ur. Förra året slutade matchen med en 3-2 vinst för Tiverton.

Jag lirar vinst till Sunderland och att bägge lag gör mål i matchen mellan Staines och Tiverton. Unibet erbjuder ett odds på 2.20 för denna dubbel.