Speltips Fotboll 2. Bundesliga: Bochum – 1860 Munchen

Av
Uppdaterat: augusti 31, 2015
Speltips Fotboll 2. Bundesliga: Bochum – 1860 Munchen
Bochum - 1860 Munchen - 2. Bundesliga
Speltips: 1
Start: 20:15 Insats €: 5
Högsta odds just nu: 1.92 hos Pinnacle Sports hos pinnaclesports - Vinn mer i längden med marknadsledande odds

Måndagar brukar det vara stiltje i spelutbudet om man vill spela på fotboll, och veckans första dag brukar leverera en del luriga resultat varför jag oftast brukar undvika vad då. Men idag finns ändå ett spel som lockar allt för mycket i 2. Bundesliga för att jag skall passa på det.

Ruhrlaget Bochum har inlett säsongen med fyra raka vinster och leder ligan. Nio gjorda mål vittnar om bra målform och det är framförallt deras anfallare Simon Terodde som visat vägen med sina fyra mål på de tre senaste matcherna. Håller formen i sig kommer han säkert överträffa fjolårssäsongen då han nätade 16 gånger, och kanske närmar han sig det målet ännu mer idag då Bochum spelar hemma på den inte så snyggt döpta rewirpowerSTADION.

I botten av tabellen ligger dagens gästande lag 1860 München, på ynka två poäng. Klubben som en gång var både tyska mästare och vann den Europeiska cupvinnarcupen har haft det märkligt svårt att ta sig tillbaka till högsta serien och är nu inne på sin elfte säsong i andradivisionen. Visserligen släpper 1860 inte in så många mål såhär långt, men de gör knappt några framåt heller och mot ett Bochum i form tror jag de inte får med sig någon poäng idag. Jag litar på att Terodde visar vägen och ordnar ännu en vinst för Bochum. Vill det sig väl kan det kanske ta klubben hela vägen tillbaka till högsta serien.