Speltips Fotboll Champions League Dubbel: Roma-Bayer Leverkusen, Olympiacos-Dinamo Zagreb

Av
Uppdaterat: november 4, 2015
Speltips Fotboll Champions League Dubbel: Roma-Bayer Leverkusen, Olympiacos-Dinamo Zagreb
Roma-Bayer Leverkusen, Olympiacos-Dinamo Zagreb - Champions League
Speltips: X, 1
Start: 20:45 Insats €: 10
Högsta odds just nu: 5,47 hos unibet - 500% insättningsbonus på upp till 500kr

Jag förväntar mig en explosion av mål i matchen som spelas i Rom. Bägge lagen har en tendens att både släppa till och bjuda till. Skulle inte förvåna mig om det slutar med 6 mål, men nu när jag sagt det kommer matchen säkert sluta 0-0.

Dinamo Zagreb som annars brukar regera på den egna marknaden har haft det tufft i år och släpar i inhemska tabellen. Man förlorade senast mot grekerna på hemmaplan, och det blir säkert ännu en medioker match som slutar 1-0 till hemmalaget.

Avgörandet vad gäller grupperna börjar närma sig och då när lottningen var klar hade jag tippat vilka som skulle gå vidare. Jag återkommer till detta när sista matchen är spelad, för att se hur väl mitt speltips föll ut.