Speltips Fotboll Champions League Trippel: Real Madrid-Shakhtar Donetsk, Manchester C-Juventus, Wolfsburg-CSKA Moskva

Av
Uppdaterat: september 15, 2015
Speltips Fotboll Champions League Trippel: Real Madrid-Shakhtar Donetsk, Manchester C-Juventus, Wolfsburg-CSKA Moskva
Real Madrid-Shakhtar Donetsk, Manchester C-Juventus, Wolfsburg-CSKA Moskva - Champions League
Speltips: 1, 1, 1
Start: 20:45 Insats €: 40
Högsta odds just nu: 3,97 hos nordicbet - Bäst på nordiska ligor med 1000kr bonus + 250kr riskfritt spel

Nu börjar ära stå på spel och då tar chansningar snabbt över. Real Madrid bör inte, den matchen skall helt enkelt inte vara en sådan. Något höjdarodds ger den inte men vi tar med den ändå och litar på att Ronaldo gör det Ronaldo brukar göra. Han och Gareth Bale kan fnysa åt varandra bäst de vill ibland men när maskinen får upp fart är de som att försöka stoppa ett expresståg med en utsliten vägkon.

Övriga två matcher säger känslan Manchester och Wolfsburg. Nu har tyskarna inte direkt sprutat in mål i ligan men Europeiska cuper tenderar motivera lag på ett helt annat sätt. Jag hoppas att Bas Dost trycker in ett hattrick och att Bendtner stänger butiken definitivt. Visserligen leder CSKA den inhemska ligan men det säger inte särskilt mycket.

I avsaknaden av Pirlo tänker jag att Manchester Citys magnifika mittfält skall manövrera ut Juventus dito och ordna hem en frisk start i den här turneringen. Pellegrinis mannar har en del att bevisa i Champions League där de underpresterat i många år trots en talangfull trupp med kvalitetsspelare på varje position. Kanske är detta deras år. Kanske kan de gå hela vägen.

Jag tippar alltså tre hemmasegrar och en chans att nästa fyrdubbla insatsen. De Bruyne, Draxler, Rodriguez, se till att det händer!