Speltips Fotboll Dubbel Gibraltar – Irland, Liechtenstein – Grekland

Av
Uppdaterat: mars 23, 2019

Gibraltar - Irland, Liechtenstein - Grekland - EM Kval
Speltips: Irland -1.5, Grekland utan att släppa in mål
Start: 18:00 Insats €: 20
Högsta odds just nu: 1.71 hos unibet - 500% insättningsbonus på upp till 500kr

Kör en dubbel med två EM kval matcher.

Den första matchen är Gibraltar mot Irland där Mick McCarthy gör sin första match som tränare för Irland. Det största problemområdet som McCarthy måste ta itu med är Irlands distinkta brist på mål. Irland har nämligen misslyckats med att göra mål i de 4 senaste matcherna. Förra gången Irland gjorde mer än två mål i en enda match var i en 3-1 vänskapsmatch mot Uruguay i Dublin 2017. Likväl är Gibraltar fortfarande det svagaste laget i Grupp D och det skulle vara en stor chock om Irland inte återvände från Victoria Stadium med 3 poäng.

Andra matchen är mellan Liechtenstein och Grekland.

Grekland börjar sitt EM kval borta mot Liechtenstein. Bosnien tar sig an Armenien och Italien spelar hemma mot Finland så det är oerhört viktigt för Grekland att få en bra start på detta EM kval. Liechtenstein är ett av Europas sämsta landslag med 28 förluster på de 30 senaste. En enda vinst som kom hemma mot Gibraltar. Liechtenstein har aldrig gjort mål på Grekland.

Jag lirar vinst till Irland med -1.5 i handicap och vinst till Grekland utan att släppa in mål. Unibet erbjuder ett odds på 1.71 för denna dubbel.