Speltips Fotboll Europa. Combo

Av
Uppdaterat: januari 30, 2016
Speltips Fotboll Europa. Combo
Europa Combo - Europa
Speltips: 2, 1, 1, 1, 1
Start: 13:45 Insats €: 10
Högsta odds just nu: 17,64 hos williamhill - Gigantisk engelsk sportsbook med 1000kr bonus

Det är väldigt mycket cupmatcher blandat med lägre divisioner idag vilket inte gör det så lätt att hitta några bra speltips. Och vad gör man då? Man satsar på en riktig bomb med hela fem matcher.

Vi börjar i England där Tottenham spelar borta mot bottenlaget i League 1, Colchester. Tottenham har en ganska bred trupp vilket betyder att även om de vilar spelare skall de ha material för att vinna detta och det tror jag Londonklubben gör.

I Tyskland krigar Bayer Leverkusen om en plats till Champions League medan gästande Hannover krigar för att undvika nedflyttning. Jag tror på vinst för hemmalaget.

Eibar är en riktig överraskning i La Liga. Inte bara för att laget slåss om den fjärde platsen, de öser dessutom in mål. Gästande Malaga är ett lurigt lag men jag vågar mig på en liten chansning och tror Eibar ändå tar hem det.

Stuttgard som spelar hemma mot Hamburg är i form för tillfället. De ligger under gästerna i tabellen men Hamburg är lika underpresterande som vanlig så här tror jag form går före något annat. Därför vinst Stuttgard.

Zwolle som tar emot Groningen kan egentligen sluta hur som helst men hemmalaget har varit ganska stabila hemma medan Groningen har det kämpigt på bortaplan varför jag tror just hemmaplan avgör.