Speltips Fotboll Europa Dubbel: Milan-Napoli, Bayern Munchen-Borrusis Dortmund

Av
Uppdaterat: oktober 4, 2015
Speltips Fotboll Europa Dubbel: Milan-Napoli, Bayern Munchen-Borrusis Dortmund
Milan-Napoli, Bayern Munchen-Borrusis Dortmund - Serie A, Bundesliga
Speltips: 1, 1
Start: 17:30 Insats €: 10
Högsta odds just nu: 4,80 hos unibet - 500% insättningsbonus på upp till 500kr

Inleder månaden med en dubbel och väljer bland otroligt många stormatcher. Ibland lägger sig superstjärnorna i rad på fotbollshimlen. Se bara på detta utbud idag söndag, förutom de två redan nämnda:

Arsenal-Manchester United, Merseyside derbyt Everton-Liverpool, Atletico Madrid-Real Madrid, största mötet i Frankrike mellan PSG-Marseille, holländska klassikern Ajax-PSV, toppmöte i Allsvenskan AIK-Malmö FF där mycket kan avgöras, Athenderbyt mellan PAOK och Olympiacos samt det ”eviga derbyt” i Bosnien mellan Zeljeznicar och just Sarajevo.

Det är bara att välja och vraka. Själv har jag sett Milan spela och de har inte varit lysande men något de visade i derbyt mot Inter säger mig att de kommer höja sig här. Deras matcher mot Napoli har sedan Maradonas tid alltid varit speciella och de brukar inte så sällan hitta en andra andning mot just dessa.

Bayern Munchen är i makalös form, Lewandowski i exceptionell sådan. Munchenlaget är som en maskin och här tippar jag att de åter kommer visa vilka som regerar Tyskland.