Speltips Fotboll Europa Fyrling: Fenerbahce-Bursaspor, FC Köpenhamn-Hobro, Celtic-Dundee, BATE-Torpedo Zhodino

Av
Uppdaterat: september 19, 2015
Speltips Fotboll Europa Fyrling: Fenerbahce-Bursaspor, FC Köpenhamn-Hobro, Celtic-Dundee, BATE-Torpedo Zhodino
Fenerbahce-Bursaspor, FC Köpenhamn-Hobro, Celtic-Dundee, BATE-Torpedo Zhodino - Europa
Speltips: 1, 1, 1, 1
Start: 16:00 Insats €: 5
Högsta odds just nu: 3,30 hos bet365 - Toppvalet med 100% insättningsbonus upp till 1000kr

Jag håller mig till ligorna utanför topp fem på söndagen. Jag vet inte hur många matcher jag suttit och tittat på, där den ingått i ett av mina speltips och bollen vill helt enkelt inte in. Laget jag tippat på anfaller i flock, äger bollinnehav, chanserna radas upp, men bollen vill bara inte in. Det finns få saker som är mer frustrerande i sådana ögonblick än när 50-60 kvarvarande och mer än väl tillräckliga minuter har krympt till 5, och man vet att det kommer sluta utan mål för de man tippat, ändå sitter man och tittar, hoppas för att sedan svära att aldrig göra om det. Istället bara stänga av.

Nej, då kan det vara bättre att inte titta och bara följa resultatservice. Jag gör så med fyra matcher.

Fenerbahce leder den turkiska ligan inledningsvis. Jag tippar att de fortsatt gör så med Fernandao, van Persie och Nani som gärna får turas om att göra mål.

Champions League bekanta Bate Borisov ligger etta i Vitryska ligan, möter ett mittenlag och vill nog gärna behålla luckan ner till tvåan för att ge sig själva en ny chans in CL.

FC Köpenhamn möter bottenlaget Hobro på hemmaplan, och måste bara vinna detta.

Avslutningsvis möter hemmapålitliga Celtic det Dundee som inte heter United. Här söker säkert The Hoops revansch efter förra omgångens förlust mot serieledande Aberdeen som trots en man utvisad lyckades ta hem segern i slutminuterna.