Speltips Fotboll Europa: Kompis-combo

Av
Uppdaterat: oktober 31, 2015
Speltips Fotboll Europa: Kompis-combo
7 ligor, 9 matcher - Högstadivisioner Europa
Speltips: 1, 1, 1, 1, 2, 1, 1, 2, 2
Start: 15:30 Insats €: 10
Högsta odds just nu: 17,96 hos betway - Toppar ditt första spel med upp till 500kr

Om månadens sista dag infaller på en Lördag kan det som speltips vara kul att prova en egen variant av Stryktipset, även om det blir näst intill omöjligt att hålla igång alla matcher på stream samtidigt. Men vi ger det ett försök och ser vart det bär hän. Det är ändå ett roligt sätt att spela, när man har så många matcher att se fram emot. Jag har valt ett antal matcher som på pappret borde vara givna.

Schalke 04-Ingolstadt (1)

Hemmalaget ligger långt före besökarna i tabellen och bör ta alla tre poäng. Det enda som oroar är att Schalke är oberäkneliga som få i Tyska ligan.

Manchester C-Norwich (1)

Detta är en av de matcher Manchester City helt enkelt måste vinna för att visa att de förtjänar slåss om titeln. Mycket svårare matcher har både avverkats och väntar, en vinst är helt enkelt ett måste.

Real Madrid-Las Palmas (1)

Ettan i tabellen möter laget som ligger näst sist. Det har skett tidigare att Madridlaget förlorat eller spelat oavgjort just den här typen av matcher och med det tappat guldet, men jag tror det skall mycket till för att Ö-laget tar poäng. Borde vara bombsäker.

Crvena Zvezda-OFK Beograd (1)

Belgradderby där hemmalaget gjort ett ordentligt ryck i tabellen och säkert vill behålla gapet ner.

Leuven-Gent (2)

Belgiska ligan är lurig men Gent går riktigt bra och kommer spela med pondus här, inte minst har de visat detta i Champions League där de är en ganska svår nöt att knäcka.

Ajax-Roda (1)

Segertåget fortsätter här för Ajax som ligger etta i Holland. Man vill inte tappa poäng i den här matchen eftersom det är otroligt tätt i toppen.

Midtjylland-Viborg (1)

Botten mot toppen i Danmark och det bör sluta med enkel vinst för hemmalaget som ligger tvåa i ligan på delad poäng med ettan.

Getafe-Barcelona (2)

Det var mot Getafe som Messi gjorde en kopia på Maradonas drömmål där han åkte slalom genom Engelska försvaret i VM 1986. Det blir nog inget likadant mål, men mål kommer det bli.

Graafschap-PSV (2)

En måstematch för fjärdeplacerade PSV som inte vill tappa mark till toppen. Eindhoven ordnar tre pinnar.