Speltips Fotboll Europa League Trippel: Dortmund-Krasnodar, Fiorentina-Basel, Tottenham-Qarabag

Av
Uppdaterat: september 17, 2015
Speltips Fotboll Europa League Trippel: Dortmund-Krasnodar, Fiorentina-Basel, Tottenham-Qarabag
Dortmund-Krasnodar, Fiorentina-Basel, Tottenham-Qarabag - Europa League
Speltips: 1, 1, 1
Start: 19:00 Insats €: 9
Högsta odds just nu: 3,17 hos williamhill - Gigantisk engelsk sportsbook med 1000kr bonus

När oturen grinar en i ansiktet får man söka alla medel för att vända trenden. Mina speltips som inte gått in, de har ju bara med otur att göra, eller hur? Allt annat skulle betyda att jag inte vet vad jag pratar om här.

Skämt åsido men ändå lite allvar. Vi har alla varit där, när spelen helt enkelt inte vill sitta. Jag sa det häromdagen till en vän att ibland kan jag sätta en hundring på 1a till Real Madrid, X i samma match och lika mycket pengar på en 2a. Ändå kommer speldjävlarna hitta ett sätt att få mig inte vinna på något av vaden. Matchen blir inställd på grund av rakethagel, eller liknande.

Så vi ändrar taktik. Vi satsar inte jämna summor, bara udda. Idag 9. För att anti-jinxa.

Och vi gör det på Europa League.

Dortmund har hittat en ny vår efter förra årets katastrofala och till stora delar oroväckande säsong.

Basel, jo jag såg Basel spela mot Zurich i inhemska ligan häromveckan. Fråga mig inte varför men jag gjorde det. Fotbollsdåre som man är. Det gick inte snabb, var inte vackert, såg ofta klumpigt ut. Detta skall Fiorentina ta.

Tottenham, ja här är chansningen tänker jag av de tre men engelska lag brukar vara pålitliga i den här turneringen. Vad vet vi om Qarabag? Ligger det ens på den här planeten, ligger inte det någonstans i George Lucas Star Wars-universum? Precis där är problemet och varför jag kallar det chansning. Det är dessa lag som likt en blixt från klar himmel kan skrälla. Men jag litar på Tottenham. Trots att de är omöjliga att lita på.