Speltips Fotboll Honduras: Motagua-Olimpia

Av
Uppdaterat: december 5, 2015
Speltips Fotboll Honduras: Motagua-Olimpia
Motagua-Olimpia - Honduras Apertura
Speltips: 1
Start: 02:00 Insats €: 5
Högsta odds just nu: 2,40 hos unibet - 500% insättningsbonus på upp till 500kr

Eftersom speltipsen gått så bra idag följer vi flytet, stimmet, momentum och lägger ett sista för idag, vilket tar oss hela vägen till Honduras.

Hemmalaget Motagua har öst in mål i ligan, verkligen varit överlägsna vad gäller snitt per match som legat på över 2,2. Man hamnade till slut tvåa. Bortalaget hamnade visserligen trea men har släppt in ganska många för en klubb på den placeringen.

Nu är det slutspel som gäller eftersom så funkat många ligor borta i Syd- Centralamerika. Semi-final ett mellan lagen där Olimpia då spelade hemma, den slutade 1-1. Det betyder att Olimpia helt enkelt måste göra mål, som i sin tur betyder att Motagua till en början kan fokusera på kontringsspel, eller köra gasen i botten, sätta ett mål och ställa till det ordentligt för motståndarna.

Jag tror att Motagua tar detta och får spela final om titeln. Satsar ödmjuka 5 på det eftersom man inte sett så många matcher från Honduras i sitt liv och i detta nu går enbart på statistik. Ibland kan det dock vara bra att inte se lagen, istället köra matematisk till 100%.