Speltips Fotboll Serie A Trippel: Fiorentina-Genoa, Juventus-Chievo, GAIS-Frej

Av
Uppdaterat: september 12, 2015
Speltips Fotboll Serie A Trippel: Fiorentina-Genoa, Juventus-Chievo, GAIS-Frej
Fiorentina-Genoa, Juventus-Chievo, GAIS-Frej - Serie A
Speltips: 1, 1, 1
Start: 15:00 Insats €: 20
Högsta odds just nu: 3,63 hos williamhill - Gigantisk engelsk sportsbook med 1000kr bonus

Vi kombinerar två matcher från italienska högstaligan, och en från superettan i Sverige.

Fiorentina fick en bra start mot AC Milan i första omgången, där gästerna inte hade mycket att sätta emot. Nu förlorade visserligen Viola den andra matchen på bortaplan mot Torino, men hemma på Artemio Franchi är de alltid starka och jag litar på att slovenske Josip Ilicic åter visar vägen från sin mittfältsposition. Det är förövrig ett helt koppel balkanspelare i den här truppen. Utöver nyss nämnde Ilicic har man fyra kroater, en serb och en montenegrin. Det verkar ha blivit något av en tradition i klubben.

Juventus har börjat under allas förväntningar, med två raka vinster. Pirlo-effekt? Idag tar de emot Chievo från Verona och första vinsten borde väl ändå komma nu. Jag tror på det. Nyförvärvet Mandzukic som togs in för att ersätta Tevez har ännu inte visat att han klarar det, men det finns så många andra i den truppen som kan ta sig i kragen, och som gör det ikväll.

GAIS, detta underliga GAIS som sa sig ha siktet inställ på uppflyttning till Allsvenskan, de fortsätter vara ett enigma. Tåget till uppflyttning har för längesedan gått. Risken för kvalspel om degradering ännu en division, eller att få vara kvar i Superettan, den finns påtagligt kvar. Frej ligger just på en av dessa kvalplatser och kan GAIS, som i dagarna presenterade ett nytt intressant nyförvärv, om de kan skärpa till sig och vinna idag så lägger man lite lämplig buffert mellan sin position och kvalplatsen.

Tre ettor ger ett odds på 3,63 hos William Hill.