Speltips Fotboll Superettan: Utsikten-GAIS

Av
Uppdaterat: september 21, 2015
Speltips Fotboll Superettan:  Utsikten-GAIS
Utsikten-GAIS - Superettan
Speltips: 2
Start: 19:30 Insats €: 9
Högsta odds just nu: 2,20 hos bet365 - Toppvalet med 100% insättningsbonus upp till 1000kr

Trots tidigare speltips där jag haft GAIS med som vinnare och förlorat på detta. Trots att jag till och med tittat på dessa matcher och känt en större njutning av att se testbilden på SVT pipa rakt ut i rummet. Trots att fotollen var av en sådan klass, att jag sett nerlagda bowlinghallar där alla kloten sålts spela mer underhållande match, och trots att jag lovat mig själv aldrig någonsin spela på GAIS igen. Möjligtvis att de aldrig kommer göra mål. Så sitter jag här igen och intalar mig att nu måste de väl ändå vinna.

Ikväll är det derby mot kvartersklubben där bland andra Kenneth Andersson och Glenn Hysén varit involverade. Idag agerar Göteborgslegendaren Torbjörn Nilsson assisterande.

Vinner inte GAIS ikväll garanterar jag att aldrig någonsin mer tippa på laget. Så nu är det upp till dem.