Speltips Malmö FF – Kalmar FF 19/7: Odds från asianmarknaden

Av
Uppdaterat: juli 19, 2020

En komfortabel hemmaseger är att vänta när Malmö FF och Kalmar FF drabbar samman – odds tips till 2.09x!

Twitter Facebook

Delad andraplats men fortsatt sju poäng efter ligaledaren Norrköping, Malmö FF behöver fortsätta vinna fotbollsmatcher framöver annars riskerar man onekligen att hamna efter eftersom att Norrköping bara ser mer och mer självklara ut för varje omgång som spelas.

Så det är alltså en trea som räknas här för Malmö FF på söndag, ingenting annat och visst bör man ha en god chans att besegra Kalmar FF på Stadion? Malmö FF kliver trots allt in i mötet med en seger i bagaget, och innan dess så man var trots allt det bättre laget i kryssmatchen mot Norrköping. Addera därtill ett säkrat avancemang till final i Svenska Cupen. En boost, även fastän insatsen var svag.

Malmö FF är på väg i rätt riktning och är givetvis den självklara utmanaren till Norrköping, AC är fortsatt frisk och nu har man dessutom fått igång Toivonen som gjorde sitt första mål mot Östersund. Också det en riktig kvalitéspelare.

Kalmar räcker inte till

Vi räknar med att Malmö FF – som har ett väldigt trevligt spelschema framöver – åtminstone plockar fem segrar på dem nästkommande sju omgångarna. Att de spänner musklerna ordentligt. Allt annat vore faktiskt en överraskning.

Riktigt samma sak tror vi alltså inte om Kalmar FF, som noterats för flest förluster i Allsvenskan så här långt. De placerar sig först på en kvalplats och är dessutom det laget i som släppt in allra flest mål, hela 14 stycken. Oroväckande siffra.

Senast Malmö FF och Kalmar FF ställdes mot varandra så vann Malmö alltså med hela 5-0, tre raka segrar har man dessutom – och 10-0 i målskillnad på dessa matcher. Och nu förväntar vi oss att se en ny komfortabel seger, möjligtvis blir det inte fem baljor men åtminstone två – och därför klickar vi också in ett odds på asianmarknaden.

Malmö FF (-1.5 asian handicap) klickas in till finfina 2.09x insatsen hos spelbolaget Betsson. Ett drömodds!