Speltips Malmö FF – Varbergs BoIS 21/6: Odds från asianmarknaden

Av
Uppdaterat: juni 21, 2020

Malmö FF kommer att besegra Varberg på söndag. Steget större på samtliga plan.

Twitter Facebook

Varbergs BoIS fick bästa möjliga start på säsongen när de besegrade Helsingborg med komfortabla 3-0, och när man sedan även tog ledningen mot IFK Göteborg så fanns det givetvis en känsla av att Varberg menade allvar. Att de var att räkna med i år – möjligtvis skulle det kunna bli ett nytt kontrakt.

Men när IFK Göteborg vände och vann den matchen så återgick allting till det normala, Varberg kommer att få det väldigt tufft i Allsvenskan den här säsongen. Det vet vi, och det visste vi tidigare. Och de är givetvis en av dem stora favoriterna till att åka ur den här serien.

Att Varberg ska kunna rubba på Malmö FF har vi därför väldigt svårt att se. De har en betydligt tunnare trupp än de flesta lag i den här serien, och speciellt ifall man jämför den med just Malmös. Skiljer ljusår här.

Vi har därför väldigt svårt att se ett annorlunda utfall än en hemmaseger i den här fighten. Malmö har möjligtvis inte övertygat i dem två första omgångarna men trots detta har man fyra pinnar. Och räkna med att de bara blir bättre och bättre här framöver.

Komfortabel seger

Malmö FF kommer som bekant närmst från ett poängtapp mot BK Häcken, men det var en match Malmö förtjänade att vinna. Häckens kvittering kom dessutom först i den 90:e matchminuten, men oavsett vad så betyder det tappet egentligen bara en sak, Malmö FF måste återvända till vinnarspåret på söndag.

Och det kommer de att göra. Det är viktig med en bra start och Tomasson lär vilja ha den där förstaplatsen intakt så tidigt in som möjligt, för att sedan bara tuffa på. Därför räknar vi med att Malmö sätter högsta möjliga fart direkt från matchstart när Varberg tittar förbi. Man är så pass mycket bättre än Varberg.

Vi räknar därför med att Malmö hamnar i målprotokollet vid minst två olika tillfällen, möjligtvis tre. Och asianmarknaden är därför av intresse här. Malmö FF (-1.5 asian handicap) ser vi som ett givet spel från Eleda Stadion, det klickas in till finfina 2.04 gånger insatsen hos spelbolaget Bethard.