Speltips: Premier League, Norwich – West Ham

Av
Uppdaterat: februari 13, 2016
Speltips: Premier League, Norwich – West Ham
Norwich - West Ham - Premier League
Speltips: 2
Start: 16:00 Insats €: 12
Högsta odds just nu: 3,10 hos bet365 - Toppvalet med 100% insättningsbonus upp till 1000kr

Dagens hemmalag, Norwich, kommer till dagens match med fem raka förluster. Tack vare dessa förluster är man nu ett av lagen som ligger under nedflyttningsstrecket. Under dessa fem matcher har man gjort 5 mål samtidigt som man har släppt in 16, vilket i mina ögon är högst anmärkningsvärt. Trenden talar verkligen emot Norwich, idag har laget dock fördel av att åtminstone vara på hemmaplan.
Dagens gäster är West Ham, vilka har överraskat många under säsongens gång. Laget har väldigt höga toppar men likaväl många bottnar. Minst sagt, kan vi konstatera att West Ham är ett humörslag. Under de fem senaste matcherna  har laget lyckats behålla en hög lägstanivå. Laget har endast förlorat en match av de fem senaste och den kom emot respektabla Southampton. I övrigt har man besegrat Liverpool och Aston Villa samt spelat oavgjort mot Manchester City.
Min förhoppning är att West Ham nu även ska kunna motivera sig trots att man möter ett sämre lag på pappret. Oddset är alldeles för högt i mina ögon, sett till respektive lags form!