Speltips: Premier League, Tottenham – Southampton

Av
Uppdaterat: december 25, 2017
Speltips: Premier League, Tottenham – Southampton
Tottenham - Southampton - Premier League
Speltips: Tottenham -1,5
Start: 13:30 Insats €: 10
Högsta odds just nu: 2,11 hos pinnaclesports - Vinn mer i längden med marknadsledande odds

Tottenham kommer senast från ett möte mot årets utropstecken, Burnley. Burnley låg faktiskt före Tottenham i tabellen inför lagens möte, nu har man dock halkat efter lite, men är trots allt kvar i kampen om fjärdeplatsen. Hur som helst, Tottenham vann mötet och imponerade på mig. Harry Kane fick göra hattrick och har efter detta möjlighet att slå rekord gällande att göra flest mål inom ett kalenderår, ett rekord som han för närvarande har tangerat tillsammans med Alan Shearer på 36 gjorda mål. För Tottenham är det ytterst viktigt att ta hem en seger i denna match för att fortsatt hänga på de åtråvärda Champions League-platserna.
Media har under höstens gång klankat ner en hel del på Delle Alli och hans form. Senast mot Burnley såg det dock lite ljusare ut och han lyckades att få med sig (en något billig) straff samt spelar fram till ett av Kanes mål. Samtidigt som han såg pigg ut.
Southampton har det något kämpigt för närvarande. Laget har inte tagit en endaste seger på de sex senaste matcherna, vilket är uselt för ett lag som åtminstone ska hålla en stabil mittenplacering i ligan. Trots att man har förlorat och tappat poäng i många matcher ska dock tilläggas att laget har varit med bra i många matcher. Mitt spel för dagen landar dock i att Tottenham får bra betalt för ett solitt försvarsspel och en klinisk effektivitet framåt, Tottenham -1,5 spelas.