Speltips: Premier League, Watford – Swansea

Av
Uppdaterat: september 11, 2015
Speltips: Premier League, Watford – Swansea
Watford - Swansea - Premier League
Speltips: DnB 2
Start: 16:00 Insats €: 12
Högsta odds just nu: 1,98 hos unibet - 500% insättningsbonus på upp till 500kr

Efter fyra omgångar av säsongens Premier League är Swansea ett av totalt tre lag som ännu är obesegrade och detta trots att man mött både Chelsea och Manchester United. Matchen mot Manchester United var faktiskt den senast spelade (slutade med vinst 2-1) och då visade man prov på att man även denna säsong är att hålla koll på, i synnerhet när det gäller att hitta spännande spel.
Värt att tillägga är att Premier Leagues nuvarande skytteligaledare, Bafetimbi Gomis, redan hittat rätt fyra gånger och tillsammans med sommarens nyförvärvärv Andre Ayew kommer de bidra till att Watford får mycket att göra i dagens match!

Watford har under säsongens hittills fyra spelade matcher spelat tre oavgjorda matcher, utöver dessa oavgjorda matcher har man förlorat mot Manchester City. Sett till säsongsinledningen är det stor skillnad mellan lagen och jag tror att Swansea kommer att hänga på topplagen genom en seger.
Jag anser dock att kryssrisken är alltför hög och väljer därför att spela DnB (Draw no Bet) Swansea, vilket betyder att jag får tillbaka insatsen om matchen slutar oavgjort.