Speltips: Serie B, Perugia Calc – Pescara

Av
Uppdaterat: januari 24, 2016
Speltips: Serie B, Perugia Calc – Pescara
Perugia Calcio - Pescara - Serie B
Speltips: 2
Start: 17:30 Insats €: 10
Högsta odds just nu: 3,10 hos williamhill - Gigantisk engelsk sportsbook med 1000kr bonus

Den gamla anrika föreningen Perugia Calcio har sedan 2005 brottats med enorma ekonomiska bekymmer. Laget har bland annat tvingats att byta namn från det tidigare AC Perugia. År 2010 gick klubben helt i konkurs och tvingades att börja om från Serie D. Idag är man dock tillbaka i Serie B. I Serie B har man en stämpel om att för närvarande vara ett mittenlag, vilket man också är inför dagens match då laget huserar på 13:e-plats. Som lag trivs man inte nämnvärt bra på hemmaplan i relation till övriga lag.
Idag gästar Pescara som relativt nyligen spelade Serie A-fotboll, för övrigt är Pescara klubben som PSG köpte Marco Verratti ifrån. Bortafacit för Pescara är inte alltför meriterande med raden 4-2-5, trots detta är laget seriens fjärde bästa lag på bortaplan. Totalt sett ligger Pescara på en tredjeplats och än har man inte gett upp hoppet om att ta en av de två åtråvärda direktplatserna åter till Serie A, även om man inför dagens match har nio poäng upp till Cagliari (dock en match mindre spelad).
Oddset för att Pescara besegrar Perugia är i min mening ett par tiondelar för högt och jag kan inte låta bli att placera ett spel.