Speltips: Serie A, Genoa – Sassuolo

Av
Uppdaterat: januari 6, 2018
Speltips: Serie A, Genoa – Sassuolo
Genoa - Sassoulo - Serie A
Speltips: 2
Start: 15:00 Insats €: 7
Högsta odds just nu: 3,71 hos pinnaclesports - Vinn mer i längden med marknadsledande odds

Både Genoa och Sassuolo  har nyligen bytt tränare och fått viss positiv reaktion av denna handling. Tabellmässigt ligger lagen strax ovanför nedflyttningsplatserna där Genoa har tre poäng tillgodo till nedlfyttningstrion medan Sassuolo har ett bättre utgångsläge med sex poäng tillgodo. Genoa som idag har äran att vara hemmalag har under säsongen inte alls lyckats prestera på just hemmaplan. Man är di facto ligans näst sämsta hemmalag, endast Benevento är sämre. Genoa har vunnit en och spelat två oavgjorda på totalt nio hemmamatcher.
Sassuolos bortastatistik är något mer intressant, laget har nämligen fyra vunna, spelat en oavgjord och råkat ut för fem förluster. Vilket är imponerande siffror i jämförelse med Genoas hemmastatistik samt lagens tabelläge i övrigt.
Till råga på allt kommer Sassuolo från två riktigt imponerande insatser. Senast spelade man oavgjort mot Roma och dessförinnan slog man Inter. Med tanke på dagens överodds är jag starkt övertygad om att placera en slant på Sassuolo.