Speltips tennis: US Open kvartsfinal Federer – Del Potro

Av
Uppdaterat: september 5, 2017

Federer - Del Potro - US Open
Speltips: Del Potro +7
Start: Onsdag 17.00 Insats €: 20
Högsta odds just nu: 1.47 hos pinnaclesports - Vinn mer i längden med marknadsledande odds

Federer var nära att åka ur redan i första och andra omgången då han fick gå en tuff 5-setare, först mot unge amerikanen Tiafoe, och sedan ryss-veteranen Youzhny. Sen verkar han ha hittat rytmen och slog Lopez i tre raka och i natt var det dags att köra över en formstark Kohlschreiber – även där i tre raka.

I natt fick vi se en rysare mellan unge österrikiske talangen Dominic Thiem (#6) mot tidigare US Open-vinnaren Juan Martin Del-Potro. Thiem körde över “Delpo” i de två första seten, och sen kom “el Toro” tillbaka och vann tre set på raken för att ta sig till kvartsfinal mot Federer. En match som spelas i morgon onsdag kl. 17.00 svensk tid. Del Potro som till och från varit borta länge från touren pga skador har gjort en otrolig comeback och kommer ge allt för att visa att han fortfarande är att räkna med i de stora sammanhangen.

Jag tror han kommer att bjuda Federer på en bra match och mitt speltips blir ett hcp-spel på 7 games på Del Potro. I skrivande stund är det bara Pinnacle som bjuder på det spelet. Pinnacle bjuder alltid på högsta odds i såna här sammanhang.