Speltips Udinese – Juventus 23/7: CR7 jagar nya mål

Av
Uppdaterat: juli 23, 2020

Juventus har en trygg serieledning med fyra omgångar kvar att spela, men en viss portugis blir aldrig nöjd – blir nya baljor på torsdag!

Twitter Facebook

Juventus har efter segern över Lazio åtta poäng ner till närmsta motstånd i tabellen, åttapoängsledning med fyra omgångar kvar att spela, ja det hela är alltså i princip avgjort men det finns andra saker som också spelar roll – Ronaldos vinst i skytteligan.

Cris står på 30 gjorda mål, exakt lika många som Immobile vilket gör skytteligaracet superintressant inför slutspurten. Med Ronaldo på banan blir Juventus per automatik ett mer offensivt lag, portugisen nöjer sig sällan med att hans lag bara ska försvara sig, utan pushar alltid på i jakten på nya baljor. Det smittar onekligen av sig.

Sen är det givetvis också så att Juve vill vinna sina två nästa matcher, då har man trots allt ett ligaguld säkrat och fram tills dess att det inte är det, så kommer Juve givetvis att gå för samtliga tre pinnar. Så är det ju bara.

Nu är heller inte Udinese desperata efter tre poäng, utan har sju poäng ner till fel sida av strecket där Lecce positionerar sig – och Lecce kommer absolut inte att vinna tre av fyra matcher här på slutet. Så ja, kontraktet är i praktiken säkrat för Udinese vilket betyder att även motivationsfaktorn talar för Juve.

Svag form

Udinese har alltså inte gjort en av sina bättre säsonger i Serie A i år utan har brottats med problem i princip hela vägen. Tabellpositionen bekräftar onekligen detta, och formen är den heller inte allt för imponerande. Det är svaga siffror som uppenbarar sig när man gräver lite kring detta. 2 segrar, av 15 möjliga har man alltså plockat sedan i mitten på januari månad. Inte direkt positivt.

Därför tror vi alltså stenhårt på Juventus i torsdagens möte, de bör vara tillräckligt fokuserade för att kliva ett steg närmre det där guldet, även Ronaldo bör kunna sätta dit en eller två baljor och gå upp i ensam ledning i skytteligan. Det är ett sådant utfall vi ser framför oss när dessa lagen gör upp.

Juventus (-1 asian handicap) – insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – blir därför vårt speltips från Udine, spelet betalar finfina 2.05x insatsen hos spelbolaget William Hill och är helt klart värd en slant. Stort lycka till vid rygg!