Speltips Watford – Manchester City 21/7: Utrymme för skräll?

Av
Uppdaterat: juli 21, 2020

Watford spelar för ett nytt kontrakt i Premier League – motivationsfaktorn central!

Twitter Facebook

Med två omgångar kvar att spela finner vi Watford ovanför nedflyttningsstrecket, mer exakt på en 17:e plats i tabellen. De har alltså tre poäng ner till Aston Villa, vilket innebär att man vid ett oavgjort resultat fortsatt har ett nytt kontrakt i sina egna händer. Därför ligger fokus på den pinnen, och visst bör man ha en okej chans att knipa den när ett redan klart City gästar Vicarage Road?

Får Manchester City till det på tisdag så kommer de givetvis att besegra Watford, det hade inte direkt varit överraskande ifall man till och med utklassar Watford, men man är bevisligen mänskliga. Speciellt under dessa omständigheter.

Southampton och Arsenal har trots allt lyckats besegra Manchester City under dem senaste veckorna, och även fastän vi nu inte tror på att Watford faktiskt går segrande ur det här mötet, så tycker vi de åtminstone bör ha en god chans att sätta dit en balja. Det har man trots allt gjort i tre raka matcher inför tisdagens möte.

Odds från målmarknaden

Vi förväntar oss att till en början se ett avvaktande Watford i det här mötet, de har trots allt en bättre målskillnad än Aston Villa och lär spela på det. Men så fortsatt City sätter dit en balja, så bör Watford trots allt gå för det, och City har inte direkt varit fokuserade i defensiven här på slutet.

Vi kan alltså konstatera att City släppt in tre mål på deras två senaste matcher, man släpper in i snitt ett mål per spelad match och Deeney och Wellbeck lär därför få möjligheter här. Watford har dessutom plockat 10 poäng på deras 5 senaste matcher på Vicarage Road.

Det beror givetvis alltid på vilken nivå City kommer upp i, men med två omgångar kvar att spela och ett urtåg ur FA Cupen i ryggen, så talar mycket för att man inte finner motivation till ett sådant här möte. Watford spelar samtidigt om ALLT, därför klickar vi in BLGM – Ja till godkända 1.76x insatsen hos spelbolaget LeoVegas.