Speltips West Ham – Watford 17/7: Betting tips till 2.35x!

Av
Uppdaterat: juli 17, 2020

Vi väljer sida i fredagens ångestladdade möte på London Stadium.

Twitter Facebook

Det skiljer inga poäng alls West Ham och Watford åt i tabellen med tre omgångar kvar att spela, och det är alltså bara tre poäng som skiljer dem från fel sida av nedflyttningsstrecket. Som ni förstår så tar vi oss an ett ordentligt ångestdrabbat möte – och vinnaren här spelar alltså högst troligt kvar i Premier League även nästa säsong.

Det börjar alltså dra ihop sig i Premier League och det krävs därför inte en längre utläggning kring hur West Hams och Watfords säsong sett ut, utan tabellen talar sitt tydliga språk – årets säsong är ett stort misslyckande för båda klubbar.

Men vilket lag drar då det längsta strået i den här, på förhand täta fighten? Dagsformen lär spela roll i det hela, det är åtminstone vi inne på när vi analyserar de båda lagen, och här tycker vi trots allt West Ham sticker ut en aning.

Imponerande siffror

West Ham har noterats för åtta poäng på dem fyra senaste omgångarna och bland annat besegrat Chelsea med 3-2 här på London Stadium, här närmst gjorde man dessutom historien kort med Norwich när man fullständigt pulvriserade Daniel Farkes mannar. Michail Antonio gjorde alla fyra mål för sitt West Ham i den matchen, i en match som alltså slutade 4-0. Styrkebesked? Kanske.

Watford har även dem vaknat till liv här på slutet och noterats för två raka segrar, Norwich besegrades med 2-1 för en vecka sedan och här närmst slog man Newcastle med samma resultat – båda segrarna inkasserades på hemmaplan. På bortaplan har däremot trepoängaren bara inkasserats vid två olika tillfällen under säsongen 19/20 – senast i januari månad. Watford har dessutom förlorat fem av sina sex senaste matcher på resande fot (ett poäng).

Därför bör West Ham ha en god chans att vinna på fredag, en 4-0-seger boostar givetvis alltid ett kollektiv och därför kliver man onekligen in stärkta här. Det tror vi resulterar i en trepoängare.

Den raka ettan blir alltså vårt speltips från London Stadium, den klickas in till finfina 2.35x insatsen hos spelbolaget SpeedyBet. 2-1? Stort lycka till vid rygg!