Två jämna lag drabbar samman

Av
Uppdaterat: maj 20, 2020


Anders Börjesson

WINNERS League drog igång under gårdagen och namnet till trots så handlar det om lag som ligger ett par steg under dom allra bästa. Det kommer ändå bjudas på fina matcher och bra odds, så det finns mycket att se fram emot.

SKADE

Bulgarerna har haft det lite kämpigt senaste tiden och har fyra förluster på dom fem senaste. Man har dock vunnit sin karta i dom två senaste bo3 och har haft väldigt jämna bo1 matcher i övrigt. Nu är det bo1 igen och man kommer få spela en karta man trivs bra på då man har en map pool som duger bra mot Espada. Senaste matcherna är det dennyslaw som burit laget på sin axlar, så formen där verkar god och han måste fortsätta prestera på samma nivå, även om dom andra spelarna också kan göra bra matcher.

Espada

Espada tycker jag har spelat upp sig senaste månaderna och man har delvis mött bra motstånd. Det finns dock några plumpar i protokollet, som 7-16 mot Secret, så man spelar inte alltid på topp. Det är svårt att sia om kartan i en bo1, men det är inte så troligt att man kommer få spela sina bästa kartor Train eller Dust2 mot SKADE, men det kommer nog ändå landa på en karta som man känner sig ganska trygg på. När man möttes i början av april spelade man 13-16, 13-16, 13-16. 19-17 över fyra olika kartor, så jag räknar med att det kommer bli tight idag med.

Spelet

Vi spelar över 26.5 rundor till 1.90. Lagen är jämna, kan varandra väl från tidigare möten och i en bo1 bör vi hamna på en karta där båda känner att dom har mycket att ge.

Spela Över 26.5 rundor på Bet365