Valley Brodde blir svårslagen i ledning

Av
Uppdaterat: maj 23, 2020


Åkesson

I avdelning 5 på V75 Gävle körs ett Silverdivisionslopp över 2640 meter med 125 000 kr till vinnaren. Favorit i loppet just nu är 6 Valley Brodde, och det tycker jag är helt rätt. Hästen har vunnit 4 av 5 lopp sedan han kom till Daniel Redens regi, och kommer till detta lopp med toppform. Att vi få över två gånger insatsen på att hästen ska komma på placering 1-3 mot detta gäng tycker jag känns väldigt bra på förhand.

Valley Brodde är en 7-årig valack som sprungit in cirka 1 miljoner kronor. Hästen tränas av Daniel Reden och körs av Örjan Kihlström, en kombo som brukar vara framgångsrik. Hästen har startat tre gånger i år och vunnit samtliga. I Daniel Redens regi har han vunnit 4 av 5 lopp. Hästen trivs på distansen och känslan är att Örjan sänder fram mot ledningen direkt. Från den positionen tror jag han blir mycket svårpasserad.

Värsta motbudet i loppet skulle jag vilja säga är 2 Viking Brodde. Hästen är väldigt kapabel för klassen, men gör comeback efter en tids vila. Jag vill även nämna 7 Staro Leonardo som kommer från en stark insats där han plockade ner självaste Norton Commander.

Valley Brodde är ganska snabb från start, och min känsla är att man få överta ledningen efter en bit. Från den positionen borde ekipaget bli svårslagna. Hästen kommer med topp form och trivs på distansen. Mitt speltips i loppet blir därför 6 Valley Brodde placering 1-3 till oddset 2.10 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson

Spela Valley Brodde placering 1-3 på Bet365