Allt du behöver veta inför premiären av Premier League 2020/21

Av
Uppdaterat: september 11, 2020

En väntan som oftast varar i några månader har i år gått snabbare. För bara några veckor efter att den sista matchen i Premier League blåstes av är det nu dags för en ny säsong. 13.30 på lördagen är det dags för Premier och den inleds med Fulham vs Arsenal. Därefter är det dags för regerande mästarna Liverpool at ta sig an nykomlingen Leeds. Vi går igenom allt du behöver veta inför premiären imorgon!

Vilka vinner årets säsong?

Förra säsongen av Premier League innehöll det mesta. Matcher utan publik, en pandemi, VAR-kaos och mycket mycket annat. Men en sak som saknades i fjolårssäsongen var spänning i titelstriden. Det var avgjort redan vid årsskiftet att Liverpool skulle bärga sitt första guld på 30 år. Men när vi nu blickar framåt och ska ta oss an en ny säsong är det ligatvåan Manchester City som är den störa favoriten till guldet.

Kampanjer till premiäromgången

Lagom till premiären av Premier League lanserar nu flertalet spelbolag olika kampanjer till er spelare. Det är allt från boostade odds till riskfria spel. Här har vi samlat de kampanjer som vi tycker ni absolut inte får missa.

Riskfritt spel hos William Hill

Hos William Hill erbjuds alla nya kunder att placera valfritt spel på en Premier League-match under den första omgången. Öppna konto hos William Hill och gör en insättning på 100 SEK med bonuskoden WHODDS. Placera 100 SEK på valfritt spel och skulle ditt spel ej sitta får du hela insatsen tillbaka. Du kan spela på valfri marknad.

Klicka här för att komma till kampanjen

Boostat odds på regerande mästarna

Även Unibet erbjuder sina spelare en kampanj till hemmapremiären för Liverpool. De regerande mästarna står i 1.33 hemma mot nykomlingen Leeds men här väljer Unibet att boosta hemmaseger till 3.00 gånger pengarna. Oddset kommer att finnas tillgängligt under “Superodds” från och med matchdagen. Gäller både nya och befintliga kunder!

Klicka här för att komma till kampanjen

Speltips till Premier League

Inför varje omgång kommer ni att hitta flertalet speltips till Premier League. Timtals av matcher studeras varje vecka för att kunna förse er läsare med så bra speltips som möjligt. I varje speltips hittar du en motivering samt vart du hittar marknadens högsta odds. Bästa av allt är att speltipsen är helt gratis för er läsare!

Klicka här för att komma till våra speltips

Bästa spelbolagen för att betta på Premier League

När du ska betta på Premier League finns det några spelbolag som du absolut inte får missa. En del spelbolag skiljer sig åt mellan utbuden och vi har listat våra favoritbolag. Bet365 är det spelbolag som erbjuder absolut flest spelalternativ till en Premier League omgång, här kan du såklart betta på vilket lag som vinner men du kan även spela på statistikspel som exempelvis antalet inkast.

Bethard har vuxit på senaste åren och på allvar börjat utmana de stora spelbolagen. Med en snabbt och lättnavigerad plattform är Bethard ett givet verktyg i bettinglådan. Dessutom har man ofta marknadshögsta odds. Förutom dessa två bolag rekommenderar vi också att använda ett spelbolag som använder “Kambi” som oddsleverantör. Här har du flera exempel så som Unibet, LeoVegas, Casumo eller MrGreen. Här hittar du alltid stora utbud av spelalternativ och framförallt extremt snabba uttag!

Bet365

4,8 rating

100 % upp till 1.250 SEK

Casumo

3,8 rating

300 SEK Freebet

Bethard

5,0 rating

Ingen Oddsbonus