Arsenal – Tottenham speltips 26/9

Av
Uppdaterat: september 26, 2021

Londonderby och kanske det största derbyt mellan dessa rivaler. Lagens arenor ligger endast 22 minuters bilfärd mellan varandra. Det är ynka 4 km och snacka om att det finns en rivalitet mellan båda dessa klubbar.

Trevande start på Arsenal

Arsenal inledde säsongen svagt men har nu kommit in på vinnarspåret. Visserligen har det inte varit lag av någon större dignitet men man vinner och man håller nollan! Man har 9-0 i målskillnad på de 4 senaste matcherna och 4 raka segrar. Vid seger så går man upp på samma poäng som Tottenham.

Tottenham inledde istället säsongen starkt och slog Manchester City hemma i premiären men har förlorat de två senaste matcherna. Tottenham har släppt in 6 mål på de två senaste. Man var väldigt bra i första halvlek mot Chelsea men sen när målet kom så var det som att Spurs rasade samman. Man såg väldigt oinspirerade ut i andra och med lite otur kunde man släppt i ett antal mål till. Framåt har man endast mäktat med 3 mål och konstigt nog så har dessa mål gett 9 poäng då man vann de 3 första omgångarna med resultatet 1-0.

Arsenal saknar Tierney medans Tottenham saknar Bergwijn, Sessegnon och Lucas.

Speltipset

Vi tror på en öppen och frejdig tillställning mellan Arsenal och Tottenham där det kommer bli mycket spel längs kanterna. Onekligen borde det leda till en hel del hörnor när båda lagen är offensivt lagda. Ska man börja reka hörnor så är det framför allt ett spelbolag som man ska hålla sig till och det är bet365.

bet365 är helt klart bäst på hörnspel och vi rekar att det blir fler än 11 hörnor i matchen till oddset 2.30 @bet365.

Arsenal – Tottenham har matchstart 17:30 och visas av Viasat sport Premium och Viaplay.

Arsenal – Tottenham speltips 26/9

Inlägget Arsenal – Tottenham speltips 26/9 dök först upp på Svenskt Spel.

Inlägget Arsenal – Tottenham speltips 26/9 dök först upp på Tipshunter.com.