Bogota vinner en tät match

Av
Uppdaterat: oktober 24, 2020

Jonas Weimer

Jag måste dra iväg ett spel i Colombia Primera B. Jag har rekat underspelet i min dubbel med Pettersson men jag känner att till det här oddset måste vi köra raka spelet med. Bogota ligger 2a i tabellen. Tigres är sist. Tigres har ännu inte vunnit och står på blygsamma 6 poäng på 13 matcher. Ännu utan seger. Dessutom har man bara gjort 1 mål senaste fem matcherna.

Anledningen till att jag gick på underspelet i vår dubbel var på grund av att Tigres är så snåla, både framåt och bakåt. Det kändes rätt säkert med under 2.5 mål men jag tycker det i stort sett känns lika självklart med att Bogota vinner denna match. Man saknar visserligen viktiga Caicedo på topp här. Han har gjort 4 mål i år med man har Hurtado spelbara och han står noterad på fem mål. Dessutom är man oerhört starka hemma. 23 poäng har det blivit på 13 matcher och hemma har man fem raka segrar med siffrorna 12-2 i målskillnad. Tigres bör inte kunna stå emot här.

7U Bogota vinna @1.80 Spelbörsen

Lycka till vid rygg!

/ JWeimer

Här kan ni se hela mitt avsnitt med Pettersson där vi kör en dubbel ihop