Boxing Day… Speltips Premier League Bandy Elitserien

Av
Uppdaterat: december 25, 2012

Nu börjar vi närma oss julens största händelse. Det man har sett fram emot alla dessa röda juledagar. Dagen då hela England, förutom att köra Maria spela enarmad bandit, bara lever och andas fotboll. Vad är det då jag pratar om? Självklart är det Boxing Day. En perfekt dag för de som älskar engelsk fotboll.

För den Maria professionella sportspelaren drar det igång klockan 16.00 och det ska mycket till om man sedan ska lämna tv-soffan för en enda sekund. Bland matcherna som drar igång klockan 16.00 finns det flertalet intressanta möten men den största matchen såhär på förhand känns ändå som de båda arbetarklass-klubbarna från nordväst, Manchester United mot Newcastle. På senare tid har vi fått se Demba Ba vara en av frontfigurerna i dessa möten men denna gången möts man på Old Trafford och där har inte Newcastle vunnit en enda gång sen högsta ligan döptes om till Premier League. Kommer då Newcastle som inte har kommit upp i den nivå man visade upp förra säsongen rå på serieledarna? Det får vi allt vänta med och se men vill man tro på statistiken bådar det inte gott för de som har empati hos Newcastle. Av de 18 matcher man har spelat har Manchester United vunnit elva, spelat sju oavgjorda och som tidigare nämnt har Newcastle inte vunnit någon. Vill man dessutom gräva ned sig ännu djupare i all statistik har Manchester United vunnit alla hemmamatcher denna säsong förutom en (mot Tottenham 2-3) och Newcastle har ännu inte lyckats vinna någon bortamatch.

Finn Walldén, Skribent och provtippare på Kompistips

KOMPIS DANIELS SPELTIPS:

Norwich – Manchester City (Premier League)
Speltips: 2
Start: 16.00 insats: 20
Högsta odds just nu: 1.57 hos Bet365 – Grymt spelutbud och 1000kr i insättningsbonus

City avgjorde sent sist och tog in 2 poäng på United. Måste gå för 3 poäng idag också för att inte tappa igen. Vinner också.

FINNS SPELTIPS (provtippare):

Middlesbrough – Blackburn (Premier League)
Speltips: 1
Start: 16.00 insats: 10
Högsta odds just nu: 1.94 hos Pinnacle – Vinn mer i längden med Pinnacles höga odds

Middlesbrough har spelat mycket vacker fotboll hittills och hemma har man övertygat ännu mer. På de fem senaste hemmamatcherna har man vunnit fyra. Senast fick man dock stryk mot Leeds borta och förhoppningsvis visar man upp stor revanschlust idag när man ställs emot formsvaga Blackburn. Blackburn har inte alls lyckats anpassa sig till spelet i Championship och det lär man inte lyckas med mot ett hemmastarkt Middlesbrough heller!

ROGERS SPELTIPS (provtippare):

Norwich – Chelsea (Premier League)
Speltips: 2
Start: 16.00 insats: 5
Högsta odds just nu: 1.63 hos Pinnacle – Vinn mer i längden med Pinnacles höga odds

Chelsea har haft en tuff och jobbig period sedan Benitez tog över laget. Nu verkar formen sitta där och de semaste veckorna har man fått igång spelet. I den senaste omgången krossades Aston Villa med
8-0 och det var verkligen en imponerande insats. terry är fortfarande skadad men viktige defensive mittfältaren Mikel är tillbaka efter avstängning. Norwich har också bra form och har spelat en fin fotboll under hela hösten. Till denna match är skadeläget ganska stort i hemmalaget och tvåan måste provas på ett Chelsea på väg uppåt i form. Torres avgör?

Vänersborg – Villa Lidköping (Bandy, Elitserien)
Speltips: 2
Start: 16.00 insats: 10
Högsta odds just nu: 1.40 hos Bet365 – Grymt spelutbud och 1000kr i insättningsbonus

Hett västderby i bandyns elitserie och Villa känns som en mycket säker vinnare. Lidköpings stolthet ligger på andra plats i tabellen och har siktet inställt på SM-final. Förra året åkte man på en svidande förlust mot Vänersborg just på annandagen och nu vill man ha revansch. Vänersborg har haft en turbulent säsong och finns på elfte plats i tabellen med endast 9 poäng och är ett klart sämre lag än Villa. En jämförelse mellan lagen visar att Vänersborg endast har gjort 17 spelmål denna säsong. Villa har gjort 67 spelmål….

MÅNADENS TUSING (EUR 100)

AdminDanielRoger (prov)Finn (prov)
Antal 18 22 10
Omsättning 199 153 75
Träffproc. 56% (10/18) 59% (13/22) 80% (8/10)
ROI 112% 104% 150%
Snittodds 2,4 1,7 1,9
Saldo100123107138
Tot. ROI/€100,6 / +2698,4 / -8483 / -2669 / -12

Resultat nov: EUR -117: Se all statistik här